Demaneu pressupost sense compromís

Nova màquina: Roland VersaUV

Roland VersaUV

L’equip de Rovira Digital està orgullós de presentar la nova màquina que ha adquirit: la Roland VersaUV. Aquesta màquina, basada en la premiada tecnologia VersaUV de Roland, imprimeix les tintes convencionals Cian, Magenta, Groc i Negre (CMYK) a més de tinta blanca i vernís, sobre suports tant en bobina com rígides.

La Roland VersaUV pot imprimir sobre pràcticament qualsevol tipus de material des de pel·lícules fines, cartolines lleugeres, o cartrons de fins a 13 mm de grossor, obrint un nou ventall de creativitat. I tot això sense que es deformi ni el material ni l’acabat de la superfície. Una impressió de qualitat sobre tot tipus de suports.

La incorporació de la Roland VersaUV a la resta de màquines que ja posseeix Rovira Digital permet oferir als nostres clients un nou ventall d’acabats. La tinta blanca d’alta opacitat permet imprimir texts i gràfics sobre qualsevol superfície, transparent o de color. El vernís es pot combinar amb la tinta blanca per crear resultats impactants, tant en brillant com en mat. També permet produir relleus espectaculars com esplèndides textures de fons.

Deixa volar la teva imaginació amb Rovira Digital!

Aquest web utilitza cookies pròpies perquè tingueu una millor experiència i de tercers per a realitzar l'anàlisi de la nevegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les cookies esmentades i l'acceptació de la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies