Demaneu pressupost sense compromís

Premi especial a la impressió digital i manipulat

Rovira Digital, SL ha obtingut el premi especial a la impressió digital i manipulat en la 63a edició dels Premis d’Arts Gràfiques atorgats pel Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya. El premi ha estat lliurat pel president del Gremi als representants de Rovira Digital, els germans M. Eulàlia i Ferran Rovira, dins de la Gala Gràfica 2014 organitzada pel Gremi en el marc incomparable del Born Centre Cultural de Barcelona.

En aquesta altra entrada podeu trobar la descripció del treball premiat.

Premi impressió digital i maniplat gala gràfica 2014

Premi impressió digital i manipulat atorgat a Rovira Digital, SL dins del 63è Concurs d’Arts Gràfiques.

Moment en què el president del Gremi de la Indústria Gràfica i de la Comunicació de Catalunya lliura als representants de Rovira Digital, els Germans Maria Eulàlia i Ferran Rovira, el premi especial a la impressió digital i manipulat del 63è Concurs d'Arts Gràfiques

Moment en què el president del Gremi de la Indústria Gràfica i de la Comunicació de Catalunya lliura als representants de Rovira Digital, els germans Maria Eulàlia i Ferran Rovira, el premi especial a la impressió digital i manipulat del 63è Concurs d’Arts Gràfiques

Aquest web utilitza cookies pròpies perquè tingueu una millor experiència i de tercers per a realitzar l'anàlisi de la nevegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les cookies esmentades i l'acceptació de la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies