Demaneu pressupost sense compromís

El treball premiat en el 63è concurs d’Arts Gràfiques

Treball presentat al 63è concurs d'arts gràfiques organitzat pel Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya i premiat amb el premi especial a la impressió digital i manipulat

Treball presentat al 63è concurs d’arts gràfiques organitzat pel Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya i premiat amb el premi especial a la impressió digital i manipulat

El treball premiat en el 63è concurs d’Arts Gràfiques organitzat pel Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya és la maqueta d’un llibre desplegable de grans dimensions “Alicia en el País de las Fantasías” ideat per No Queda Tinte Graphic Designer i nominat per als premis Laus, que Rovira Digital ha confeccionat per encàrrec de la dissenyadora.

Aquest web utilitza cookies pròpies perquè tingueu una millor experiència i de tercers per a realitzar l'anàlisi de la nevegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les cookies esmentades i l'acceptació de la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies