Demaneu pressupost sense compromís

Visita de la product manager d’impressió digital de Ricoh Japó

D'esquerra a dreta: Sr. Albert García, Production Printing Ricoh Espanya; Mrs. Asako Noda, Product Manager Cut Sheet Production printing, Ricoh Japan; Mr. Neil Kirbyshire, Senior Product Manager Production Printing Ricoh EMEA; Sr. David Canas de Rovira Digital; Sr. David Bonet, Cap de Vendes Production Printing Ricoh Espanya; i Sr. Ferran Rovira, gerent de Rovira Digita

Visita de responsables de producte de Ricoh a Rovira Digital.
D’esquerra a dreta: Sr. Albert García, Production Printing Ricoh Espanya; Mrs. Asako Noda, Product Manager Cut Sheet Production printing, Ricoh Japan; Mr. Neil Kirbyshire, Senior Product Manager Production Printing Ricoh EMEA; Sr. David Canas de Rovira Digital; Sr. David Bonet, Cap de Vendes Production Printing Ricoh Espanya; i Sr. Ferran Rovira, gerent de Rovira Digital

Un cop posada en marxa la nova impressora digital Ricoh, hem rebut la visita de Mrs. Asako Noda, Product Manager d’impressió digital professional de Ricoh Japó per interessar-se pel funcionament de la màquina i, en especial, conèixer la nostra experiència d’usuari i la nostra opinió sobre la qualitat d’impressió, facilitat d’ús, etc.

Mrs. Noda va venir acompanyada de Mr. Neil Kirbyshire, Senior Product Manager d’impressió professional de Ricoh Europa, Orient Mitjà i Àfrica; del Sr. David Bonet, Cap de Vendes d’impressió professional de Ricoh Espanya i el Sr. Albert García, de Ricoh Espanya.

Agraïm la seva visita i esperem que els hagi estat profitosa.

Aquest web utilitza cookies pròpies perquè tingueu una millor experiència i de tercers per a realitzar l'anàlisi de la nevegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les cookies esmentades i l'acceptació de la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies